U bent nu hier: Home » Gelderland » Wolfheze » De Roosegaarde Hoveniers

De Roosegaarde Hoveniers

Wolfhezerweg 104a
6874 AH Wolfheze (Gelderland)
Tel: 026-8480393
Fax: -
KvK: 55049443
Afbeelding › De Roosegaarde Hoveniers De Roosegaarde Hoveniers kan alle voorkomende werkzaamheden in uw (bedrijfs)tuin uitvoeren. Geen klus is voor ons te klein of te groot. Wij staan voor een 1e klas kwaliteit en een hoge service.
Het hele jaar staan we voor u klaar met verrassende ideeën en deskundig advies. Het is onze zorg om u probleemloos van uw tuin te laten genieten. Een goed ingeriche tuin is tenslotte even belangrijk als een goed ingericht huis!

Dutch Garden and LandscapeDesign biedt full-service tuinadvies – en 2d/3d ontwerp voor mensen die een mooie en functionele buitenruimte wensen. We realiseren zowel kleine stadstuinen als volledige landschappen, waarbij we een heel scala aan diensten leveren, zoals het conceptueel en technisch ontwerp, de tekeningen, de uitvoering en de uiteindelijke beplanting en styling.
Onze tuinen kenmerken zich door hun duidelijke en zuivere architectuur en de weelderige beplanting. De styling is elegant en kleurrijk. De toepassing van tuinverlichting en waterpartijen hebben onze bijzondere aandacht. Door onze bijzondere projectervaringen kunnen we deze elementen geheel op maat ontwerpen en inrichten, waarbij deze discreet en effectief een plaats in het gehele ontwerp krijgen. Dutch Garden and LandscapeDesign levert duidelijke en passende ontwerpen door uw wensen centraal te stellen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy