U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Oudkarspel » Winterharde Olijf

Winterharde Olijf

Haagwinde 64
1724 TC Oudkarspel (Noord-Holland)
Tel: 06-48465413
Fax: -
KvK: 37162066
Afbeelding › Winterharde Olijf Wij zijn een bedrijf dat het hele jaar door betaalbare olijfbomen en palmbomen kan aanbieden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dit weten wij te realiseren doordat wij nauwe contacten hebben met leveranciers in heel Europa. Elke olijfboom wordt door ons apart geselecteerd zodat wij er zeker van zijn dat alleen de beste kwaliteit uiteindelijk bij ons in Nederland aankomt.

Doordat we een klein bedrijf zijn hebben we geen “extra” kosten, hierdoor kunnen we u altijd een scherpe prijs aanbieden. Een ander voordeel van het “klein zijn” is dat we zeer flexibel zijn. We zijn bijvoorbeeld ook buiten kantoortijden of in het weekend op afspraak geopend. Daarnaast kunnen we ook tegen een vergoeding de door u gekochte olijfboom bezorgen.

Wij bevinden ons in de provincie Noord-Holland in de buurt van de steden zoals Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Den Helder en Schagen. Maar onze klanten komen niet alleen maar uit de kop van Noord-Holland. Door onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding komen uit het hele land klanten hun olijfboom en/of palmboom bij ons uitkiezen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy