U bent nu hier: Home » Overijssel » Weerselo » Gardeluxe

Gardeluxe

Gunnerstraat 39
7595 KD Weerselo (Overijssel)
Tel: 0541 669597
Fax: 0541 669599
KvK: -
Afbeelding › Gardeluxe Exclusief Gardeluxe

Gardeluxe produceert kwalitatief hoogwaardig buitenmeubilair. Met liefde voor het vak maken we onze meubelen al ruim 20 jaar. De uitgebreide collectie banken, stoelen en tafels - onder de merknaam Carabas – bestaat uit replica’s van klassieke ontwerpen uit Frankrijk, Engeland, Denemarken, Zweden en Nederland.

Onze vakmensen combineren hun ambachtelijke kennis met geavanceerde productiemethoden. Door voortdurend te werken aan productverbetering hebben we in de loop der tijd een uitgebreid assortiment buitenmeubelen ontwikkeld, dat zich uitstekend leent voor gebruik bij verschillende stijlen woningen. Zowel in een omgeving met design als in een meer traditionele sfeer ondersteunen de meubelen het karakter van het huis en symboliseren de persoonlijke stijl van de bewoners. De Carabas collectie kenmerkt zich door het gebruik van gietaluminium of gietijzer in combinatie met de beste kwaliteit hardhout. Deze hoogwaardige materialen en een zorgvuldig opgezet, door Gardeluxe zelf ontwikkeld verfprocédé, maken de meubelen onderhoudsarm en weerbestendig.

Gardeluxe levert rechtstreeks aan de klant en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We willen dit niet alleen uiten in onze producten maar in álle facetten van ons werk: bij de inkoop van de grondstoffen, de controles op het productieproces, in ons verkoopadvies en ons servicebeleid.
Diensten: Exclusieve tuinmeubelen, Straat meubilair
Openingstijden:
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Gardeluxe beschikt over een prachtige modellentuin waar onze exclusieve tuinmeubelen staan gepresenteerd. Elke werkdag van de week kunt u op afspraak komen om de tuinmeubelen te bezichtigen. Op zaterdag en zondag kunt u komen op afspraak.

Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy