U bent nu hier: Home » Utrecht » IJsselstein » TUINONTWERP JAN DE WITH

TUINONTWERP JAN DE WITH

Boomgaard 184
3404 TB IJsselstein (Utrecht)
Tel: 0638066895
Fax: -
KvK: 30211384
Afbeelding › TUINONTWERP JAN DE WITH Tuinontwerper Jan de With ontwerpt duurzame tuinen met een natuurlijke sfeer.

Tijdloos en niet gevoelig voor trends. Passend bij uw leefstijl.

AL MEER DAN 25 JAAR HOU IK ME BEZIG MET HET ONTWERPEN EN AANLEGGEN VAN BIJZONDER TUINEN. BEL VOOR EEN DOORDACHT TUINONTWERP!! 06-38066895

Of je nu een tuinliefhebber bent of niet, iedereen wil graag een tuin hebben om trots op te zijn.

Een tuin waarin ieder seizoen wat valt te beleven en waarin het prettig vertoeven is. Genieten van sfeervolle beplanting of een heerlijke speelplek voor de kinderen.

Ben jij op zoek naar een tuin die past bij jouw leefstijl, een tuin die voldoet aan jouw behoefte en waarvan je maximaal kunt genieten?

Dan heb ik voor jou alles in huis om van jouw tuinproject een succes te maken. Mijn werkwijze is er op gericht om je te helpen met het opzetten van een duurzame tuin.

Een tuin is geen kant en klaar product. Het is een plan dat vorm krijgt in de tijd. Een goed aangelegde tuin zal door de jaren heen alleen maar mooier en mooier worden.

Al meer dan 25 jaar hou ik me bezig met het ontwerpen en aanleggen van duurzame tuinen met een natuurlijke sfeer. Als hovenier heb ik veel gedaan om het tuinvak tot in de puntjes onder de knie te krijgen. Ik heb het voorrecht gehad samen te mogen werken met de 'oude rotten' in het vak.

Als geen ander ken ik de valkuilen die je kunt tegenkomen bij het aanleggen van een mooie tuin. Wat is de juiste indeling? Welke beplanting kies je? Wat voor materialen pas je toe? Hoe ga je te werk?

Een goed doordacht tuinplan voorkomt teleurstellingen achteraf!! Neem contact met mij op voor een goed advies, bel 06-38066895
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy