U bent nu hier: Home » Groningen » Veendam » Timberman Boom en Landschap

Timberman Boom en Landschap

Burgemeester Bosscherstraat 26
9641 NH Veendam (Groningen)
Tel: 06 39579769
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Timberman Boom en Landschap De boomspecialist voor de Noorderlijke provincies.Timberman Boom en Landschap, gevestigd in Veendam. Wij zijn werkzaam in Groningen, Drenthe en Friesland. Onze gediplomeerde en gecertificeerde teamleden snoeien en kappen vakkundig bomen. Door gebruik van professionele klimtechnieken, kunnen wij elke boom gecontroleerd vellen. Boomverzorging of bomen verwijderen, wij denken in praktische oplossingen.

De groene dienstverlening

Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in het kappen en onderhouden van bomen, maar ook in alle aspecten die met groen en natuur te maken hebben. Wij staan klaar voor iedere groene vraag. We bieden totale groene dienstverlening. Van boomverzorging, tuinaanleg tot tuinonderhoud en alles wat daar tussen ligt.

Onze klanten

Zowel voor overheid, particulieren en zorgboerderijen verrichten wij  groene werkzaamheden. Op iedere denkbare locatie. Wij bekijken eerst de situatie zodat wij de beste werkmethode als oplossing kunnen bieden. Bespreken we de termijn en bieden we bovendien een vrijblijvende offerte.

Tuinontwerp

Uw ideale tuin ontworpen en aangelegd door onze vakmensen. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een goed tuinontwerp dat naadloos aansluit op uw verwachtingen. Evenals dat uw droomtuin vakkundig en probleemloos wordt aangelegd. Uiteraard inclusief een goede nazorg. Onze doelstelling is, een tuin te realiseren waarin u zich buiten thuis voelt. Ingericht naar eigen wens en persoonlijke smaak.

Tuinonderhoud

Wilt u maximaal genieten van uw tuin, zonder daar zelf veel werk van te hebben? Het uitbesteden van het tuinonderhoud is een uitkomst wanneer je geen groene vingers hebt. Evenals bij gebrek aan kennis, weinig tijd of lichamelijke beperkingen bieden wij ontlasting.

Groene zaken met verstand

Ieder seizoen heeft een ander soort tuinonderhoud en materialen nodig. De medewerkers van Timberman hebben verstand van groene zaken. Wij weten voor ieder jaargetijde wat er nodig is om de tuin in de juiste conditie te krijgen en  dit ook te behouden. De tuinman en tuinvrouw van Timberman Boom en Landschap neemt het onderhoudswerk graag van u over. 

Ontzorgen

Wij ontzorgen, u hoeft alleen nog maar te genieten van een gezonde tuin. We  laten uw tuin of buitenruimte er het hele jaar piekfijn en verzorgd uitzien. Wij hovenieren met liefde voor de natuur.

Onderhoud voor bedrijven

Naast dat wij de tuin onderhouden van particulieren doen we dit ook voor bedrijven. Denk aan de tuin bij een bedrijfspand, grote bloembakken of een binnentuin. Het visitekaartje van het bedrijfspand. De medewerkers van Timberman Boom en Landschap komen op afspraak langs om de tuin bij het bedrijf te onderhouden. Op deze manier ziet de tuin of de plantenbak er het hele jaar representatief uit zonder dat je er naar om hoeft te kijken.

Groene dienstverlening

Timberman Boom  en Landschap is creatief, praktisch, ambitieus en  daarbij altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op tuingebied. We werken met vakkundig en diplomeerd personeel. Wij maken gebruik van duurzame materialen van topkwaliteit. Wij houden van korte lijntjes en werken waar mogelijk kostenbesparend. Dit alles met gevoel voor mens en natuur.
Diensten: Bomen kappen, ontderhoud van tuin, bomen verwijderen, tuinontwerp, tuininrichting, sierbestrating en terras aanleg, beheer en onderhoud van tuin
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 50 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy