U bent nu hier: Home » Utrecht » IJsselstein

Hovenier IJsselstein

Hieronder vindt u een overzicht van alle hoveniers in IJsselstein. Voor een overzicht van hoveniers in de provincie Utrecht, ga naar hovenier Utrecht. Of ga naar direct contact met hoveniers om via één e-mail in contact te komen met meerdere hoveniers tegelijk.

1

TUINONTWERP JAN DE WITH

Boomgaard 184, 3404 TB IJsselstein (Utrecht)
Tel: 0638066895, Fax: -, KvK: 30211384
Tuinontwerper Jan de With ontwerpt duurzame tuinen met een natuurlijke
sfeer.

Tijdloos en niet gevoelig voor trends. Passend bij uw leefstijl.

AL MEER DAN 25 JAAR HOU IK ME BEZIG MET HET ONTWERPEN EN AANLEGGEN VAN BIJZONDER TUINEN. BEL VOOR EEN DOORDACHT TUINONTWERP!! 06-38066895

Of je nu een tuinliefhebber bent of niet, iedereen wil graag een tuin hebben om trots op te zijn.

Een tuin waarin ieder seizoen wat valt te beleven en waarin het prettig vertoeven is. Genieten van sfeervolle beplanting of een heerlijke speelplek voor de kinderen.

Ben jij op zoek naar een tuin die past bij jouw leefstijl, een tuin die voldoet aan jouw behoefte en waarvan je maximaal kunt genieten?

Dan heb ik voor jou alles in huis om van jouw tuinproject een succes te maken. Mijn werkwijze is er op gericht om je te helpen met het opzetten van een duurzame tuin.

Een tuin is geen kant en klaar product. Het is een plan dat vorm krijgt in de tijd. Een goed aangelegde tuin zal door de jaren heen alleen maar mooier en mooier worden.

Al meer dan 25 jaar hou ik me bezig met het ontwerpen en aanleggen van duurzame tuinen met een natuurlijke sfeer. Als hovenier heb ik veel gedaan om het tuinvak tot in de puntjes onder de knie te krijgen. Ik heb het voorrecht gehad samen te mogen werken met de 'oude rotten' in het vak.

Als geen ander ken ik de valkuilen die je kunt tegenkomen bij het aanleggen van een mooie tuin. Wat is de juiste indeling? Welke beplanting kies je? Wat voor materialen pas je toe? Hoe ga je te werk?

Een goed doordacht tuinplan voorkomt teleurstellingen achteraf!! Neem contact met mij op voor een goed advies, bel 06-38066895
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › TUINONTWERP JAN DE WITH

A. Halkes Hoveniers

Edelstenenbaan 42, 3402 XE IJsselstein (Utrecht)
Tel: 030-6865671, Fax: -, KvK: 30093487
sierbestrating, terras, oprit, grind, natuursteen, schutting, pergola,
vlonder, vijver, waterornamenten, tuinhuisjes, snoeien, beplanting, onkruidbestrijding, metselwerk, electra, verlichting, waterleiding, grondwerk.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › A. Halkes Hoveniers

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy