U bent nu hier: Home » Overijssel » Balkbrug

Hovenier Balkbrug

Hieronder vindt u een overzicht van alle hoveniers in Balkbrug. Voor een overzicht van hoveniers in de provincie Overijssel, ga naar hovenier Overijssel. Of ga naar direct contact met hoveniers om via één e-mail in contact te komen met meerdere hoveniers tegelijk.

1

Hoveniersbedrijf 't Hart

Groot Oever 14, 7707 PW Balkbrug (Overijssel)
Tel: 0621561790, Fax: -, KvK: 05074923
Bedrijfsinformatie

Hoveniersbedrijf ’t Hart is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn vanaf het voorjaar van 2004 gevestigd nabij Balkbrug, op de grens van Drenthe en Overijssel. Ons werkgebied bevindt zich dan ook hoofdzakelijk in deze twee provincies. Onze activiteiten bestaan voor het belangrijkste deel uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen. Verder houden wij ons ook bezig met het aanleggen en onderhouden van terreinen van bedrijven en instellingen.

Hoveniersbedrijf ’t Hart staat voor aanpakken en wij voeren het werk dan ook vlot en zo veel mogelijk aaneengesloten uit. Omdat een mooie tuin een kwestie van persoonlijke smaak is, stemmen wij het werk in uw tuin uiteraard geheel op uw specifieke wensen af. Het is voor ons ook vanzelfsprekend dat wij ons aan de gemaakte afspraken houden, zowel financieel als qua planning. Een efficiënte bedrijfsvoering maakt het mogelijk een scherp uurtarief te hanteren. Ook materialen, grondstoffen en beplanting kunnen wij u tegen aantrekkelijke prijzen leveren. En als u een nieuwe tuin door ons laat aanleggen, maken wij gratis het tuinontwerp voor u!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Hoveniersbedrijf 't Hart

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy