U bent nu hier: Home » Overijssel » Weerselo

Hovenier Weerselo

Hieronder vindt u een overzicht van alle hoveniers in Weerselo. Voor een overzicht van hoveniers in de provincie Overijssel, ga naar hovenier Overijssel. Of ga naar direct contact met hoveniers om via één e-mail in contact te komen met meerdere hoveniers tegelijk.

1

Gardeluxe

Gunnerstraat 39, 7595 KD Weerselo (Overijssel)
Tel: 0541 669597, Fax: 0541 669599, KvK: -
Exclusief Gardeluxe


Gardeluxe produceert kwalitatief hoogwaardig buitenmeubilair. Met liefde voor het vak maken we onze meubelen al ruim 20 jaar. De uitgebreide collectie banken, stoelen en tafels - onder de merknaam Carabas – bestaat uit replica’s van klassieke ontwerpen uit Frankrijk, Engeland, Denemarken, Zweden en Nederland.

Onze vakmensen combineren hun ambachtelijke kennis met geavanceerde productiemethoden. Door voortdurend te werken aan productverbetering hebben we in de loop der tijd een uitgebreid assortiment buitenmeubelen ontwikkeld, dat zich uitstekend leent voor gebruik bij verschillende stijlen woningen. Zowel in een omgeving met design als in een meer traditionele sfeer ondersteunen de meubelen het karakter van het huis en symboliseren de persoonlijke stijl van de bewoners. De Carabas collectie kenmerkt zich door het gebruik van gietaluminium of gietijzer in combinatie met de beste kwaliteit hardhout. Deze hoogwaardige materialen en een zorgvuldig opgezet, door Gardeluxe zelf ontwikkeld verfprocédé, maken de meubelen onderhoudsarm en weerbestendig.

Gardeluxe levert rechtstreeks aan de klant en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We willen dit niet alleen uiten in onze producten maar in álle facetten van ons werk: bij de inkoop van de grondstoffen, de controles op het productieproces, in ons verkoopadvies en ons servicebeleid.
Diensten: Exclusieve tuinmeubelen, Straat meubilair
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Gardeluxe beschikt over een prachtige modellentuin waar onze exclusieve tuinmeubelen staan gepresenteerd. Elke werkdag van de week kunt u op afspraak komen om de tuinmeubelen te bezichtigen. Op zaterdag en zondag kunt u komen op afspraak.

Sociale media:
Afbeelding › Gardeluxe

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy