U bent nu hier: Home » Flevoland » Emmeloord

Hovenier Emmeloord

Hieronder vindt u een overzicht van alle hoveniers in Emmeloord. Voor een overzicht van hoveniers in de provincie Flevoland, ga naar hovenier Flevoland. Of ga naar direct contact met hoveniers om via één e-mail in contact te komen met meerdere hoveniers tegelijk.

1

Van Ewijk Tuinen

Riepel 2, 8303 KP Emmeloord (Flevoland)
Tel: 06-38934117, Fax: -, KvK: 52002020
Als u net als mij gaat voor kwaliteit en service.


Dan zit u altijd goed bij Van Ewijk Tuinen.

Ik hou mij bezig met het ontwerpen van tuinen met een kloppend beplantingsplan, aanleg van tuinen, tuinonderhoud, grafonderhoud en extra toezicht op het graf.

Mijn specialisatie ligt in het ontwerpen van Groene tuinen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van Groene tuinen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Van Ewijk, heeft zich in de jaren een geheel eigen stijl ontwikkeld waarbij de beplanting geheel tot zijn recht komt in een zo'n natuurlijk mogelijke omgeving.

Met als motto: 'Breng de natuur, de rust weer terug in en om het huis'.

Ik creëer eerst een stevige basis in mijn ontwerpen, die het gehele jaar functioneel zijn. Geen lege borders meer in de tuin. Door de kleuren van de beplanting creatief toe te passen, breng ik zowel diepte als licht in de tuin.

De basis bestaat voor 75% aan bladhoudende heesters en vaste planten en voor 25% aan bladverliezende heesters. Hierdoor ontstaat een ontwerp die het gehele jaar leeft.

Het gehele jaar gebeurt er iets in de tuin, dit kan zijn: bloei, besvorming, bladvorm of bladverkleuring. Hierdoor blijven de seizoenen goed zichtbaar in de tuin. De bloei strekt zich over de maanden januari tot december.

Onderhoudsvrije tuinen.

Ook aan onderhoud wordt gedacht. De basis bestaat altijd uit een hoofdbeplanting en een onderbeplanting. De onderbeplanting zorgt er voor, wanneer de onderbeplanting is gesloten, er een bijna een geheel onderhoudsvrije tuin ontstaat, die minder gevoelig is voor verdamping en erosie door de zon en de wind. Bij aflevering van uw tuin ontvangt u een lijst met tips om uw tuin zo mooi mogelijk te behouden en te laten ontwikkelen.

Voordelen van een groene tuin.

- De tuin is het gehele jaar groen.
- De tuin heeft veel minder last van onkruid.
- De tuin heeft veel minder last van verdamping en erosie
door de zon en de wind.
- Geen lege borders meer in de winter.
- De bloei momenten strekken zich over het gehele jaar.
- Een Groene tuin creëert rust en ruimte.

Grafverzorging:

Laat mij de zorg overnemen van de laatste rustplaats van uw dierbare.

Het overlijden van een dierbare is en blijft een pijnlijke gebeurtenis.

Tijdens en na de rouwperiode geeft het veel mensen troost om terug te gaan naar de laatste rustplaats van hun dierbare. Vanzelfsprekend dat de laatste rustplaats van uw dierbare er goed verzorgt uit moet zien.

Met grafverzorging bent u altijd verzekerd dat het graf er netjes en verzorgt uitziet. Ook als u tijdens een langere periode niet instaat bent, om het graf te bezoeken.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van Ewijk Tuinen

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy